Previous slide
Next slide

Restaurant Alba

VELKOMMEN I RESTAURANT ALBA

DENKEN SIE AN DIE TISCHRESERVIERUNG

In den Herbstmonaten bietet das Restaurant Alba eine warme und gemütliche Atmosphäre, in der die besten lokalen Zutaten der Saison verwendet werden. Es wird empfohlen, einen Tisch zu reservieren, da das Restaurant oft ausgebucht ist.

Im Restaurant Alba werden köstliche Mittags- und Abendmenüs im Bandholm Badehotel serviert, mit einem fantastischen Blick auf das Meer.

Die Menüs finden Sie weiter unten auf dieser Seite.

Öffnungszeiten des Restaurants Alba

Öffnungszeiten bis zum 7. Dezember 2024:

Mittagessen: Freitag - Samstag 12:00 - 14:30

Abendessen: Freitag - Samstag 18:00 - 22:00

Menuer af Restaurant Alba

OFFENE SANDWICHES

(Wir empfehlen 2-3 Stück pro Person)

Liebstöckelhering mit Crème fraîche und Apfel 75 kr.

Weißhering mit gegrillten Zwiebeln und Pfeffermayonnaise 75 kr.

 

Frisch gebratene Fischfilet mit Remoulade und Zitrone 110 kr.

Frisch gebratene Fischfilet mit Mayonnaise und handgeschälten Garnelen 135 kr.

"Ei und Garnelen" – handgeschälte Garnelen mit frittiertem Dalbakkegård Ei 95 kr.

 

Hausgesalzener Lachs mit Meerrettichcreme, Tomate und Radieschen 135 kr.

Hühnersalat mit Hühnerchips und eingelegten Pilzen 85 kr.

Rindertatar mit Liebstöckelmayonnaise und Sesamkeksen 65 kr.

Roastbeef mit Meerrettichsalat und eingelegten grünen Tomaten 95 kr.

 

WARME GERICHTE

Weiße Spargel mit Hollandaise und Fjordgarnelen aus Guldborgsund 195 kr.

Gedämpfte Miesmuscheln mit Pommes frites und Aioli 165 kr.

Omelett mit Speck, eingelegten Rüben und Salat 105 kr.

Salat mit Ziegenkäse, gebackenen Trauben, Vinaigrette und Fenchel 75 kr.

Pariser Steak 140 kr.

 

BEILAGEN

Grüner Salat 45 kr.

Pommes Frites mit Bandholm-Gewürz und Mayo  45 kr.

 

DESSERTS

3 Sorten Käse mit Knäckebrot & Kompott 95 kr.

Dessert Des Tages 85 kr.

Alle Preise inklusive Mehrwertsteuer und Service.

Alba Menu – 6 serveringer

Vælges af alle på bordet

Kalvekroket med coppa og pepper mayonnaise

Profiterol med parmesan og trøffel

*
Kammusling med løvstikke og peberrodssauce

Bagte og grillede græskar, solsikketahin og havgussauce

*

Stegt helleflynder med sauce nage, tomater og fennikel

*

Karamel, hasselnød og olivenolie

*

Hvid chokolade med knas

Madelines classic

895 kr. pr. person 

 

 

3-retters menu

Vælges af alle på bordet

 

Kammusling med løvstikke og peberrodssauce

*

Stegt helleflynder med sauce nage, tomater og fennikel

*

Karamel, hasselnød og olivenolie

 

Pris 495 kr.

SNACKS

30 g. Bearii caviar, serveret med crumpets, cremefraiche og skalotteløg

2 stk kyllingkroket med coppa og pebermayonnaise 45 kr.

2 stk Profiterol med parmesan og trøffel 45 kr.

 

VORSPEISEN

Oksetatar med hasselnødder, parmesan og olivenolie 145 kr.

Saltet laks med citroncreme, grillet peberfrugter og pimet d’espelette 135 kr.

Kammusling med løvstikke, løvstikke tuille og peberrodssauce 165 kr.

V* Stegt kål med fermenteret lime og bulgurs kroketter 125 kr.

 

HAUPTGERICHTE – serviert mit Kartoffeln 

Stegt helleflynder med tomater, fennikel og sauce nage mættet med heltrogn 225 kr.

Gråand med nye majs, kantareller og rødvinssauce 195 kr.

V* Bagte grillede græskar med solsikke tahin og havgus sauce og estragon 145 kr.

 

BANDHOLM KLASSIKERE

250 g. ribeye med bearnaise, let salat og pommes frites 295 kr.

Helstegt fladfisk med grillet citron, nye kartofler og smørsauce 225 kr.

Gedämpfte Miesmuscheln mit Pommes frites und Aioli 195 kr.

 

BEILAGEN

Pommes frites med mayonnaise 45 kr.

Let salat med vinaigrette 45 kr.

 

DESSERTS

Karamelsifon med hasselnøddeis, hvid chokolade  og olivenolie 109 kr.

Blommekompot med nøddecrumble, chokoladesifon og cremefraiche is 109 kr.

KÄSE

3 danske oste, knækbrød og kompot 125 kr.

 

PETIT FOURS

Hvid chokolade med knas og Madelines Classic 55 kr.

 

KINDERMENÜ

Børnekylling, salat og pomfritter 105 kr.

Paneret fiskefilet med salat og pomfritter 105 kr.

 

Was möchten Sie buchen?