Møder & Events

I naturskønne omgivelser på Bandholm Badehotel

Væk fra hverdagen - ro til at fokusere

Det perfekte møde kræver perfekte rammer

På Det Nye Bandholm Badehotel føles det som om, du er langt væk, selvom du kun er 1,5 time fra København. De rolige og smukke omgivelser, kun et håndklædekast fra vandet gør, at du kan blive inspireret til at tænke nyt. Netop derfor er vi et ideelt sted for møder & konferencer.

Bandholm Badehotel er placeret på Lollands nordkyst med den smukke udsigt over Smålandshavet. I den lille by Bandholm, med de gule bindingsværkhuse, findes Badehotellet – omringet af skøn natur, bølgebrus og fuglefløjt. Her er frisk havluft og højt til himlen. Afhold møder & konferencer i rolige rammer, hvor der er plads til fokus og fordybelse. 

Kom ud af vante rammer og lad Jer inspirere af omgivelserne.

Med vores 42 unikke værelser i charmerende badehotelsstil, der er også rig mulighed for at kombinere møder & konferencer med overnatning.

møde & konferencepakker

Unikt og skræddersyet

På Bandholm Badehotel stræber vi efter at opfylde jeres ønsker og behov. I tæt samarbejde med jer skaber vi arrangementer, der passer præcis til jeres vision fra start til slut

Hos os er der meste muligt! Vi går op i at skabe unikke oplevelser, der giver mening for hvert enkelt arrangement.

Lad jer inspirere af vores viste mødepakker. Til dette kan vi personliggøre arrangementet med f.eks. en omgang saunagus og vildmarksbade efter mødet – eller servere en særlig udvalgt vinmenu til aftenens middag.

Vi tilbyder 42 charmerende værelser, I kan indlogeres i efter en produktiv dag. Her er der høj komfort og ro til at lade op.

Kontakt os via event@bandholmbadehotel.dk og få et uforpligtende tilbud på Jeres næste arrangement.

Professionelle & inspirerende lokaler

De rette omgivelser spiller en afgørende rolle for mødets succes. Det er essentielt, at lokalerne og faciliteterne imødekommer jeres krav og opfylder jeres behov.

På Bandholm Badehotel tilbyder vi et udvalg af mødelokaler, der kan rumme alt fra 2 til 100 personer. Uanset om det drejer sig om et mindre bestyrelsesmøde eller en stor konference, har vi de passende rammer. Vores lokaler er alle præget af lys, indbydende atmosfære, der inspirerer til kreativitet. Med luftige og rummelige omgivelser giver vores lokaler mulighed for forskellige opsætninger, der tilpasses jeres behov og præferencer. Vi stræber efter at skabe den perfekte ramme for jeres møde, hvor komfort og funktionalitet går hånd i hånd

Boardroom

Det nyrenoverede Boardroom er designet med inspiration fra safaristemningen. Indrettet i grå og sorte nuancer, udstråler lokalet en afslappet elegance, men det er langt fra mørkt takket være det dejlige lysindfald.

Vores Boardroom kan rumme op til 14 personer og egner sig perfekt til mindre møder, workshops og samlinger eller som et eksklusivt lokale til private middage.

Vi har installeret nyt og professionelt AV-udstyr, som nemt kan tilsluttes din egen computer. Med hurtigt og stabilt internet på hotellet er der ingen bekymringer

Havestuen

Havestuen er indrammet af de smukkeste sprodsede vinduer. Fra lokalet er der udsigt over vores store terrasse. Derudover er der også et skønt kig udover Smålandshavet.

Med døre ud mod terrassen og vandet kan I frit åbne op og nyde den forfriskende havduft eller bruge terrassen til breakout rooms – eller blot som en pausedestination.

Havestuen kan rumme op til 32 personer. Her er der mulighed for forskellige bordopsætninger efter ønske.

Leje af havestuen inkluderer selvfølgelig også AV-udstyr.

Salen

Den imponerende, smukke og rummelige sal har plads til op til 100 personer. Med højt til loftet, funklende lysekroner og udsigt over havet er Salen et enestående lokale.

Hold en storslået konference, et inspirerende seminar eller måske en kreativ workshop. Med døre, der åbner ud til haven, er der rig mulighed for skønne udendørs pauser.

Ligeledes findes der AV-udstyr i salen inkl. en stor projektor og mikrofon.

Salen er ligeledes det perfekte valg til større firmaevents såsom sommerfester eller julefrokoster, hvor der er brug for masser af plads til både festligheder og socialt samvær. 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Bandholm Badehotel Exlusive

Drømmer I om en helt unik og eksklusiv ramme til jeres næste møde eller konference? Med Bandholm Badehotel Exclusive får I muligheden for at få hele badehotellet for jer selv og jeres deltagere. Dette betyder, at I kan nyde alle vores faciliteter – fra vores 42 charmerende værelser, mødelokaler, festsal, restauranter, lounge, Nordisk Spa og smukke udendørsområder – uden forstyrrelser fra andre gæster. Skab en helt unik og uforglemmelig begivenhed.

 Forestil jer en atmosfære, hvor I kan samles og arbejde uforstyrret, omgivet af skønheden og charmen af et helt badehotel, der er jeres alene.

Leje af Bandholm Badehotel Exclusive giver jer ikke blot mulighed for at afholde et effektivt møde eller en konference, det giver også en unik mulighed for at styrke det kollegiale fællesskab. Med plads til at samle mange mennesker fra hele organisationen, kan I nyde en intensiveret form for samarbejde og networking i en intim og uforstyrret atmosfære

Uanset om I ønsker at være ude eller inde, vil I have fuld adgang til alle vores faciliteter, så I kan benytte dem uden eksklusivt. Fra afslappende spa-sessioner og udendørsaktiviteter til inspirerende møder og festlige sammenkomster – mulighederne er uendelige, når I har Bandholm Badehotel Exclusive til jeres rådighed.

Er du interreseret I at høre nærmere ang. at leje Bandholm Badehotel eksklusivt til Jeres næste arrangement? Så kontakt os via event@bandholmbadehotel.dk og få en uforpligtende snak omkring Jeres muligheder.

Konference med overnatning

Bandholm Badehotel det ideelle sted til at afholde effektive møder og konferencer med overnatning. Med 42 charmerende og unikke værelser tilbyder vi den perfekte mulighed for at forlænge arrangementet over flere dage.

Efter en produktiv dag kan deltagerne trække sig tilbage til vores rummelige og komfortable værelser, hver med deres egne unikke detaljer. Fra vores hyggelige Deluxe dobbeltværelser til vores elegante suiter, har vi indkvarteringsmuligheder for enhver smag og behov.

Uanset om det er en terrasse med havudsigt eller en privat terrasse med udsigt til vores smukke park, vil vores værelser tilføre en ekstra dimension af komfort. Og for at sikre, at dine deltagere er klar til en produktiv dag, starter vi morgenen med en lækker morgenmadsservering.

Med en overnatning kan I nyde en rolig afslutning på dagen uden at bekymre Jer om transport. Kollegaer, der måske er samlet fra nær og fjern, kan samles om bordet til en udsøgt middag og efterfølgende nyde en velskænket drink i vores hyggelige loungeområde. Det er den perfekte måde at afrunde en succesfuld dag med møder og netværk på.

Tag mødet til nye smagsniveauer

På Bandholm Badehotel elsker vi at skabe uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Som en del af jeres møde eller konference kan I kombinere det med en velsmagende og hyggelig middag.

På hotellet findes to restauranter, Restaurant Essence og Brasserie Alba, som begge kreerer lækre retter ud fra de bedste råvarer fra Lolland & Falster. Sammen kan vi skræddersy den perfekte spiseoplevelse, der passer til jeres behov og præferencer. Fra delikate gourmetmenuer til autentiske retter fra Brasserie Alba – vi har noget for enhver smag.

For at fuldende spiseoplevelsen tilbyder vi også specielle vinmenuer eller drikkepakker, der komplementerer jeres valg af retter perfekt. Start middagen med et forfriskende glas bobler som en velkomstdrink og skab den perfekte atmosfære for en hyggelig aften.

Efter middagen kan I fortsætte aftenen i vores hyggelige lounge, hvor vi står klar til at servere lækre og smagfulde cocktails, mens I reflekterer over dagen eller bare nyder hinandens selskab.

Aktiviteter & oplevelser

Som en del af Jeres mødeoplevelse på Bandholm Badehotel, hjælper vi også gerne med at planlægge oplevelser og aktiviteter passende til Jeres ønsker. Vi ønsker at gøre jeres ophold så mindeværdigt som muligt og står derfor klar til at hjælpe med at planlægge og arrangere oplevelser og aktiviteter, der passer præcis til Jeres ønsker og behov.
 
Fra afslappende strandyoga-sessioner ved solopgang til forfriskende saunagus i vores udendørs spa-område – vi har en bred vifte af aktiviteter, der vil fremme det kollegiale bånd. Hotellet har gode og rummelige udendørsomgivelser – bl.a. vores store Terrasse og vores parkområde – som egner sig perfekt til diverese teambuilding aktiviteter.
 
Foretrækker I at udforske lokale områderne? Lad os hjælpe med smukke gåture i naturen eller ture til lokale seværdigheder såsom det imponerende værk Dodekalitterne – eller en tur med den charmerende, gamle museumsbane, der har endestation lige foran hotellet. Vi kan også arrangere forskellige smagninger af lokale produkter, hvor I kan nyde regionens kulinariske mangfoldighed og lære mere om lokale traditioner og specialiteter.
 

Sammen skaber vi et program, som passer perfekt til Jer og alle deltagernes behov. 

Unikt mødedøgn i maj & juni

BOOK & AFHOLD JERES MØDEDØGN I MAJ & JUNI
– og få 20% på den samlede pakke
Oplev en særlig mulighed for et mødedøgn i smukke, grønne omgivelser på Bandholm Badehotel. I maj og juni har vi kun få datoer tilbage til mødearrangementer inden sommerferien.

Vi tilbyder en unik mødepakke, hvor I kan afholde jeres møde i vores idylliske omgivelser, omgivet af grønne områder og den friske sommerluft.

Mødepakken inkluderer et mødedøgn med fuld forplejning med overnatning til en fordelagtig pris.

Udnyt vores skønne udendørsområder til mødepauser eller teambuilding, og for de morgenfriske kan der tages et forfriskende havdyp fra Danmarks ældste badeanstalt inden morgenmad.

Lad de inspirerende rammer og forfriskende havluft være med til at skabe rammerne for jeres møde- oplevelse, hvor I kan finde ro til at fordybe jer, blive inspireret og fokusere på agendaen.

Få et uforpligtende tilbud på Jeres næste møde ved at kontakte os via: events@bandholmbadehotel.dk
Det særlige mødedøgn inkluderer:
dagsmøder

Dagsmøder

Når I holder et dagsmøde på Det nye Bandholm Badehotel, er der god tid til at fordybe jer i arbejdet. Vi sørger for, at I kommer godt fra start med en god morgenmad, får en velfortjent pause med en frisk frokost, og afslutter dagen med eftermiddagskaffe og hjemmebag.

Alt er klaret, så I kan koncentrere jer om arbejdet.

Dagsmøder inkluderer

Book jeres næste møde lige her: events@bandholmbadehotel.dk

Mødedøgn

Når I holder et mødedøgn på Det Nye Bandholm Badehotel, er der god tid til at fordybe jer i arbejdet. Vi sørger for, at I kommer godt fra start med en god morgenmad, får en velfortjent pause med en frisk frokost og afslutter dagen med en 2-retters menu fra vores kendte køkken. Næste dag starter med vores lækre morgenmadsservering, hvorefter der er afrejse. Døgnet kan naturligvis struktureres, som I ønsker det.

Alt er klaret, så I kan koncentrere jer om arbejdet.

Mødedøgn inkluderer

Overnatning starter fra kr. 1.195 inkl. moms og morgenmad.

Book jeres næste møde lige her: events@bandholmbadehotel.dk

mødedøgn

Kontakt os