Nordisk spa koncept

Nordisk Spa

På det Nye Bandholm Badehotel har vi bygget vores helt nye nordiske spa-koncept, hvor vi hylder naturen og vores smukke omgivelser.

Vi har fået bygget to vildmarksbade med panoramaudsigt udover det åbne hav, en stor saunatønde, og fået nogen af de beste lokale instruktører med til at give jer den bedste oplevelse.

Booking foregår via email til info@bandholmbadehotel.dk

Strandyoga

Vi mødes udenfor hotellets hovedindgang kl. 09.00 hvor instruktøren byder velkommen. Herefter går vi i samlet flok til Bandholm Badehotels private strand og dyrker 45 minutters intensiv Yoga.

Niveauet tilpasses deltagerne så uanset om du er en erfaren Yoga udøver eller aldrig har prøvet det før, så får du en god oplevelse.

Pris

Kr. 250,- pr. person inkl lån af yogamåtte.

Saunagus

Til Saunagus mødes vi foran Saunatønden kl. 15.30 hver fredag & lørdag, hvor saunaen allerede er forvarmet og klar til at tage imod jer. Instruktøren giver en kort intro og så er det ellers ind i den dejlige varme og nyde panoramaudsigten ud over havet.

Pris

Kr. 250,- pr. person.

Vildmarksbad

Vi har to store vildmarksbade, som er placeret med udsigt over det smukke hav. Der er plads til 8 personer i hvert vildmarksbad og man har adgang i 45 min.

Vildmarksbadene kan enten bookes via email eller kombineret med et Spa-ophold med overnatning og middag i Brasserie Alba.

Pris

Kr. 150,- pr. person.

Nordisk Spa koncept