Møder & Events

In der idyllischen Umgebung des Bandholm Badehotels

Weg vom Alltag – Ruhe, um sich zu fokussieren

Das perfekte Meeting benötigt die perfekte Umgebung

Im Bandholm Badehotel fühlt es sich an, als wäre man weit entfernt vom Alltag, obwohl man nur 1,5 Stunden von Kopenhagen entfernt ist. Die ruhige und schöne Umgebung, nur einen Steinwurf vom Wasser entfernt, inspiriert zu neuen Ideen. Deshalb ist das Bandholm Badehotel der ideale Ort für Meetings und Konferenzen.

Das Bandholm Badehotel liegt an der Nordküste Lollands und bietet einen atemberaubenden Blick auf das Småland-Meer. Im kleinen Dorf Bandholm, umgeben von schöner Natur, Wellenrauschen und Vogelgezwitscher, befindet sich das Badehotel. Hier genießt man frische Meeresluft und ein weites Himmelspanorama. Halten Sie Meetings und Konferenzen in einer ruhigen Umgebung ab, die Raum für Konzentration und Fokus bietet. 

Entfliehen Sie dem Trubel des Alltags und lassen Sie sich von der Umgebung inspirieren.

Mit unseren 42 einzigartigen Zimmern im charmanten Stil eines Badehotels haben Sie zahlreiche Möglichkeiten, Meetings und Konferenzen mit einer Übernachtung zu kombinieren.

møde & konferencepakker

Unikt og skræddersyet

På Bandholm Badehotel stræber vi efter at opfylde jeres ønsker og behov. I tæt samarbejde med jer skaber vi arrangementer, der passer præcis til jeres vision fra start til slut

Hos os er der meste muligt! Vi går op i at skabe unikke oplevelser, der giver mening for hvert enkelt arrangement.

Lad jer inspirere af vores viste mødepakker. Til dette kan vi personliggøre arrangementet med f.eks. en omgang saunagus og vildmarksbade efter mødet – eller servere en særlig udvalgt vinmenu til aftenens middag.

Vi tilbyder 42 charmerende værelser, I kan indlogeres i efter en produktiv dag. Her er der høj komfort og ro til at lade op.

Kontakt os via event@bandholmbadehotel.dk og få et uforpligtende tilbud på Jeres næste arrangement.

Professionelle & inspirerende lokaler

De rette omgivelser spiller en afgørende rolle for mødets succes. Det er essentielt, at lokalerne og faciliteterne imødekommer jeres krav og opfylder jeres behov.

På Bandholm Badehotel tilbyder vi et udvalg af mødelokaler, der kan rumme alt fra 2 til 100 personer. Uanset om det drejer sig om et mindre bestyrelsesmøde eller en stor konference, har vi de passende rammer. Vores lokaler er alle præget af lys, indbydende atmosfære, der inspirerer til kreativitet. Med luftige og rummelige omgivelser giver vores lokaler mulighed for forskellige opsætninger, der tilpasses jeres behov og præferencer. Vi stræber efter at skabe den perfekte ramme for jeres møde, hvor komfort og funktionalitet går hånd i hånd

Boardroom

Det nyrenoverede Boardroom er designet med inspiration fra safaristemningen. Indrettet i grå og sorte nuancer, udstråler lokalet en afslappet elegance, men det er langt fra mørkt takket være det dejlige lysindfald.

Vores Boardroom kan rumme op til 14 personer og egner sig perfekt til mindre møder, workshops og samlinger eller som et eksklusivt lokale til private middage.

Vi har installeret nyt og professionelt AV-udstyr, som nemt kan tilsluttes din egen computer. Med hurtigt og stabilt internet på hotellet er der ingen bekymringer

Havestuen

Havestuen er indrammet af de smukkeste sprodsede vinduer. Fra lokalet er der udsigt over vores store terrasse. Derudover er der også et skønt kig udover Smålandshavet.

Med døre ud mod terrassen og vandet kan I frit åbne op og nyde den forfriskende havduft eller bruge terrassen til breakout rooms – eller blot som en pausedestination.

Havestuen kan rumme op til 32 personer. Her er der mulighed for forskellige bordopsætninger efter ønske.

Leje af havestuen inkluderer selvfølgelig også AV-udstyr.

Salen

Den imponerende, smukke og rummelige sal har plads til op til 100 personer. Med højt til loftet, funklende lysekroner og udsigt over havet er Salen et enestående lokale.

Hold en storslået konference, et inspirerende seminar eller måske en kreativ workshop. Med døre, der åbner ud til haven, er der rig mulighed for skønne udendørs pauser.

Ligeledes findes der AV-udstyr i salen inkl. en stor projektor og mikrofon.

Salen er ligeledes det perfekte valg til større firmaevents såsom sommerfester eller julefrokoster, hvor der er brug for masser af plads til både festligheder og socialt samvær. 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Bandholm Badehotel Exlusive

Drømmer I om en helt unik og eksklusiv ramme til jeres næste møde eller konference? Med Bandholm Badehotel Exclusive får I muligheden for at få hele badehotellet for jer selv og jeres deltagere. Dette betyder, at I kan nyde alle vores faciliteter – fra vores 42 charmerende værelser, mødelokaler, festsal, restauranter, lounge, Nordisk Spa og smukke udendørsområder – uden forstyrrelser fra andre gæster. Skab en helt unik og uforglemmelig begivenhed.

 Forestil jer en atmosfære, hvor I kan samles og arbejde uforstyrret, omgivet af skønheden og charmen af et helt badehotel, der er jeres alene.

Leje af Bandholm Badehotel Exclusive giver jer ikke blot mulighed for at afholde et effektivt møde eller en konference, det giver også en unik mulighed for at styrke det kollegiale fællesskab. Med plads til at samle mange mennesker fra hele organisationen, kan I nyde en intensiveret form for samarbejde og networking i en intim og uforstyrret atmosfære

Uanset om I ønsker at være ude eller inde, vil I have fuld adgang til alle vores faciliteter, så I kan benytte dem uden eksklusivt. Fra afslappende spa-sessioner og udendørsaktiviteter til inspirerende møder og festlige sammenkomster – mulighederne er uendelige, når I har Bandholm Badehotel Exclusive til jeres rådighed.

Er du interreseret I at høre nærmere ang. at leje Bandholm Badehotel eksklusivt til Jeres næste arrangement? Så kontakt os via event@bandholmbadehotel.dk og få en uforpligtende snak omkring Jeres muligheder.

Konference med overnatning

Bandholm Badehotel det ideelle sted til at afholde effektive møder og konferencer med overnatning. Med 42 charmerende og unikke værelser tilbyder vi den perfekte mulighed for at forlænge arrangementet over flere dage.

Efter en produktiv dag kan deltagerne trække sig tilbage til vores rummelige og komfortable værelser, hver med deres egne unikke detaljer. Fra vores hyggelige Deluxe dobbeltværelser til vores elegante suiter, har vi indkvarteringsmuligheder for enhver smag og behov.

Uanset om det er en terrasse med havudsigt eller en privat terrasse med udsigt til vores smukke park, vil vores værelser tilføre en ekstra dimension af komfort. Og for at sikre, at dine deltagere er klar til en produktiv dag, starter vi morgenen med en lækker morgenmadsservering.

Med en overnatning kan I nyde en rolig afslutning på dagen uden at bekymre Jer om transport. Kollegaer, der måske er samlet fra nær og fjern, kan samles om bordet til en udsøgt middag og efterfølgende nyde en velskænket drink i vores hyggelige loungeområde. Det er den perfekte måde at afrunde en succesfuld dag med møder og netværk på.

Tag mødet til nye smagsniveauer

På Bandholm Badehotel elsker vi at skabe uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Som en del af jeres møde eller konference kan I kombinere det med en velsmagende og hyggelig middag.

På hotellet findes to restauranter, Restaurant Essence og Brasserie Alba, som begge kreerer lækre retter ud fra de bedste råvarer fra Lolland & Falster. Sammen kan vi skræddersy den perfekte spiseoplevelse, der passer til jeres behov og præferencer. Fra delikate gourmetmenuer til autentiske retter fra Brasserie Alba – vi har noget for enhver smag.

For at fuldende spiseoplevelsen tilbyder vi også specielle vinmenuer eller drikkepakker, der komplementerer jeres valg af retter perfekt. Start middagen med et forfriskende glas bobler som en velkomstdrink og skab den perfekte atmosfære for en hyggelig aften.

Efter middagen kan I fortsætte aftenen i vores hyggelige lounge, hvor vi står klar til at servere lækre og smagfulde cocktails, mens I reflekterer over dagen eller bare nyder hinandens selskab.

Aktiviteter & oplevelser

Som en del af Jeres mødeoplevelse på Bandholm Badehotel, hjælper vi også gerne med at planlægge oplevelser og aktiviteter passende til Jeres ønsker. Vi ønsker at gøre jeres ophold så mindeværdigt som muligt og står derfor klar til at hjælpe med at planlægge og arrangere oplevelser og aktiviteter, der passer præcis til Jeres ønsker og behov.
 
Fra afslappende strandyoga-sessioner ved solopgang til forfriskende saunagus i vores udendørs spa-område – vi har en bred vifte af aktiviteter, der vil fremme det kollegiale bånd. Hotellet har gode og rummelige udendørsomgivelser – bl.a. vores store Terrasse og vores parkområde – som egner sig perfekt til diverese teambuilding aktiviteter.
 
Foretrækker I at udforske lokale områderne? Lad os hjælpe med smukke gåture i naturen eller ture til lokale seværdigheder såsom det imponerende værk Dodekalitterne – eller en tur med den charmerende, gamle museumsbane, der har endestation lige foran hotellet. Vi kan også arrangere forskellige smagninger af lokale produkter, hvor I kan nyde regionens kulinariske mangfoldighed og lære mere om lokale traditioner og specialiteter.
 

Sammen skaber vi et program, som passer perfekt til Jer og alle deltagernes behov. 

Einzigartiges Tagungs-Arrangement im Mai & Juni

BUCHEN & VERBRINGEN SIE IHREN TAGUNGSAUFENTHALT IM MAI & JUNI
– und erhalten Sie 20 % Rabatt auf das Gesamtpaket.
Erleben Sie eine besondere Gelegenheit für einen Tagungs-Arrangement in der wunderschönen, grünen Umgebung des Bandholm Badehotels.

Wir bieten ein einzigartiges Meeting-Paket, in dem Sie Ihr Meeting in unserer idyllischen Umgebung abhalten können, umgeben von Grünflächen und frischer Sommerluft.

Das Meeting-Paket beinhaltet einen Meeting-Tag mit kompletter Verpflegung und Übernachtung zu einem attraktiven Preis.

Nutzen Sie unsere schönen Außenbereiche für Meeting-Pausen oder Teambuilding. Für Frühaufsteher besteht die Möglichkeit, vor dem Frühstück in Dänemarks ältester Badeanstalt ein erfrischendes Bad im Meer zu nehmen.

Lassen Sie die inspirierende Umgebung und die frische Meeresluft die perfekte Kulisse für Ihre Meetings sein, in der Sie Ruhe finden, sich inspirieren lassen und sich auf die Agenda konzentrieren können.

Buchen Sie jetzt Ihre nächste Tagung events@bandholmbadehotel.dk
Das spezielle Meeting-Paket beinhaltet:
dagsmøder

Tagesveranstaltungen

Wenn Sie eine Tagesveranstaltung im Bandholm Badehotel abhalten, haben Sie genügend Zeit, sich intensiv in die Arbeit zu vertiefen. Wir sorgen dafür, dass Sie mit einem guten Frühstück in den Tag starten, sich mit einem frischen Mittagessen eine verdiente Pause gönnen und den Tag mit Nachmittagskaffee und hausgemachten Leckereien ausklingen lassen.

Alles ist für Sie vorbereitet, damit Sie sich auf Ihre Arbeit konzentrieren können.

Das Tagesveranstaltung-Paket umfasst:

Buchen Sie jetzt Ihr nächstes Meeting: events@bandholmbadehotel.dk

Meeting-Paket

Wenn Sie im Bandholm Hotel ein Meeting abhalten, haben Sie genügend Zeit, sich intensiv der Arbeit zu widmen. Wir sorgen dafür, dass Sie mit einem herzhaften Frühstück gut in den Tag starten, sich mit einem frischen Mittagessen eine wohlverdiente Pause gönnen und den Tag mit einem 3-Gänge-Menü aus unserer renommierten Küche abschließen. Der nächste Tag beginnt mit unserem köstlichen Frühstücksservice. Der Tag kann selbstverständlich nach Ihren Wünschen gestaltet werden.

Alles ist für Sie vorbereitet, damit Sie sich auf Ihre Arbeit konzentrieren können.

Das Meeting-Paket umfasst:

Die Übernachtung beginnt bei 1.195 DKK inklusive Frühstück und Mehrwertsteuer.

Buchen Sie jetzt Ihr nächstes Meeting: events@bandholmbadehotel.dk

mødedøgn

Kontaktiere uns