Møder & Events

In scenic surroundings at Bandholm Badehotel

Away from everyday life - peace to focus

The perfect meeting requires perfect surroundings

At the new Bandholm Badehotel it feels as if you are far away, even though you are only 1½ hours from Copenhagen. The calm and beautiful surroundings, overlooking the ocean, means that you can be inspired to think in new directions. This is why Bandholm Badehotel is an ideal place for meetings.

Bandholm Badehotel is situated on the northern coast of Lolland, offering a beautiful view of the sea. Nestled in the quaint town of Bandholm with its yellow half-timbered houses, the hotel is surrounded by stunning nature, the sound of waves, and birdsong. Host meetings and conferences in serene surroundings, allowing space for focus and contemplation. Afhold møder & konferencer i rolige rammer, hvor der er plads til fokus og fordybelse. 

Step outside of the usual settings and be inspired by the surroundings.

With our 42 unique rooms in charming seaside hotel style, there are plentiful opportunities to combine meetings and conferences with accommodation.

møde & konferencepakker

Unikt og skræddersyet

På Bandholm Badehotel stræber vi efter at opfylde jeres ønsker og behov. I tæt samarbejde med jer skaber vi arrangementer, der passer præcis til jeres vision fra start til slut

Hos os er der meste muligt! Vi går op i at skabe unikke oplevelser, der giver mening for hvert enkelt arrangement.

Lad jer inspirere af vores viste mødepakker. Til dette kan vi personliggøre arrangementet med f.eks. en omgang saunagus og vildmarksbade efter mødet – eller servere en særlig udvalgt vinmenu til aftenens middag.

Vi tilbyder 42 charmerende værelser, I kan indlogeres i efter en produktiv dag. Her er der høj komfort og ro til at lade op.

Kontakt os via event@bandholmbadehotel.dk og få et uforpligtende tilbud på Jeres næste arrangement.

Professionelle & inspirerende lokaler

De rette omgivelser spiller en afgørende rolle for mødets succes. Det er essentielt, at lokalerne og faciliteterne imødekommer jeres krav og opfylder jeres behov.

På Bandholm Badehotel tilbyder vi et udvalg af mødelokaler, der kan rumme alt fra 2 til 100 personer. Uanset om det drejer sig om et mindre bestyrelsesmøde eller en stor konference, har vi de passende rammer. Vores lokaler er alle præget af lys, indbydende atmosfære, der inspirerer til kreativitet. Med luftige og rummelige omgivelser giver vores lokaler mulighed for forskellige opsætninger, der tilpasses jeres behov og præferencer. Vi stræber efter at skabe den perfekte ramme for jeres møde, hvor komfort og funktionalitet går hånd i hånd

Boardroom

Det nyrenoverede Boardroom er designet med inspiration fra safaristemningen. Indrettet i grå og sorte nuancer, udstråler lokalet en afslappet elegance, men det er langt fra mørkt takket være det dejlige lysindfald.

Vores Boardroom kan rumme op til 14 personer og egner sig perfekt til mindre møder, workshops og samlinger eller som et eksklusivt lokale til private middage.

Vi har installeret nyt og professionelt AV-udstyr, som nemt kan tilsluttes din egen computer. Med hurtigt og stabilt internet på hotellet er der ingen bekymringer

Havestuen

Havestuen er indrammet af de smukkeste sprodsede vinduer. Fra lokalet er der udsigt over vores store terrasse. Derudover er der også et skønt kig udover Smålandshavet.

Med døre ud mod terrassen og vandet kan I frit åbne op og nyde den forfriskende havduft eller bruge terrassen til breakout rooms – eller blot som en pausedestination.

Havestuen kan rumme op til 32 personer. Her er der mulighed for forskellige bordopsætninger efter ønske.

Leje af havestuen inkluderer selvfølgelig også AV-udstyr.

Salen

Den imponerende, smukke og rummelige sal har plads til op til 100 personer. Med højt til loftet, funklende lysekroner og udsigt over havet er Salen et enestående lokale.

Hold en storslået konference, et inspirerende seminar eller måske en kreativ workshop. Med døre, der åbner ud til haven, er der rig mulighed for skønne udendørs pauser.

Ligeledes findes der AV-udstyr i salen inkl. en stor projektor og mikrofon.

Salen er ligeledes det perfekte valg til større firmaevents såsom sommerfester eller julefrokoster, hvor der er brug for masser af plads til både festligheder og socialt samvær. 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Bandholm Badehotel Exlusive

Drømmer I om en helt unik og eksklusiv ramme til jeres næste møde eller konference? Med Bandholm Badehotel Exclusive får I muligheden for at få hele badehotellet for jer selv og jeres deltagere. Dette betyder, at I kan nyde alle vores faciliteter – fra vores 42 charmerende værelser, mødelokaler, festsal, restauranter, lounge, Nordisk Spa og smukke udendørsområder – uden forstyrrelser fra andre gæster. Skab en helt unik og uforglemmelig begivenhed.

 Forestil jer en atmosfære, hvor I kan samles og arbejde uforstyrret, omgivet af skønheden og charmen af et helt badehotel, der er jeres alene.

Leje af Bandholm Badehotel Exclusive giver jer ikke blot mulighed for at afholde et effektivt møde eller en konference, det giver også en unik mulighed for at styrke det kollegiale fællesskab. Med plads til at samle mange mennesker fra hele organisationen, kan I nyde en intensiveret form for samarbejde og networking i en intim og uforstyrret atmosfære

Uanset om I ønsker at være ude eller inde, vil I have fuld adgang til alle vores faciliteter, så I kan benytte dem uden eksklusivt. Fra afslappende spa-sessioner og udendørsaktiviteter til inspirerende møder og festlige sammenkomster – mulighederne er uendelige, når I har Bandholm Badehotel Exclusive til jeres rådighed.

Er du interreseret I at høre nærmere ang. at leje Bandholm Badehotel eksklusivt til Jeres næste arrangement? Så kontakt os via event@bandholmbadehotel.dk og få en uforpligtende snak omkring Jeres muligheder.

Konference med overnatning

Bandholm Badehotel det ideelle sted til at afholde effektive møder og konferencer med overnatning. Med 42 charmerende og unikke værelser tilbyder vi den perfekte mulighed for at forlænge arrangementet over flere dage.

Efter en produktiv dag kan deltagerne trække sig tilbage til vores rummelige og komfortable værelser, hver med deres egne unikke detaljer. Fra vores hyggelige Deluxe dobbeltværelser til vores elegante suiter, har vi indkvarteringsmuligheder for enhver smag og behov.

Uanset om det er en terrasse med havudsigt eller en privat terrasse med udsigt til vores smukke park, vil vores værelser tilføre en ekstra dimension af komfort. Og for at sikre, at dine deltagere er klar til en produktiv dag, starter vi morgenen med en lækker morgenmadsservering.

Med en overnatning kan I nyde en rolig afslutning på dagen uden at bekymre Jer om transport. Kollegaer, der måske er samlet fra nær og fjern, kan samles om bordet til en udsøgt middag og efterfølgende nyde en velskænket drink i vores hyggelige loungeområde. Det er den perfekte måde at afrunde en succesfuld dag med møder og netværk på.

Tag mødet til nye smagsniveauer

På Bandholm Badehotel elsker vi at skabe uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Som en del af jeres møde eller konference kan I kombinere det med en velsmagende og hyggelig middag.

På hotellet findes to restauranter, Restaurant Essence og Brasserie Alba, som begge kreerer lækre retter ud fra de bedste råvarer fra Lolland & Falster. Sammen kan vi skræddersy den perfekte spiseoplevelse, der passer til jeres behov og præferencer. Fra delikate gourmetmenuer til autentiske retter fra Brasserie Alba – vi har noget for enhver smag.

For at fuldende spiseoplevelsen tilbyder vi også specielle vinmenuer eller drikkepakker, der komplementerer jeres valg af retter perfekt. Start middagen med et forfriskende glas bobler som en velkomstdrink og skab den perfekte atmosfære for en hyggelig aften.

Efter middagen kan I fortsætte aftenen i vores hyggelige lounge, hvor vi står klar til at servere lækre og smagfulde cocktails, mens I reflekterer over dagen eller bare nyder hinandens selskab.

Aktiviteter & oplevelser

Som en del af Jeres mødeoplevelse på Bandholm Badehotel, hjælper vi også gerne med at planlægge oplevelser og aktiviteter passende til Jeres ønsker. Vi ønsker at gøre jeres ophold så mindeværdigt som muligt og står derfor klar til at hjælpe med at planlægge og arrangere oplevelser og aktiviteter, der passer præcis til Jeres ønsker og behov.
 
Fra afslappende strandyoga-sessioner ved solopgang til forfriskende saunagus i vores udendørs spa-område – vi har en bred vifte af aktiviteter, der vil fremme det kollegiale bånd. Hotellet har gode og rummelige udendørsomgivelser – bl.a. vores store Terrasse og vores parkområde – som egner sig perfekt til diverese teambuilding aktiviteter.
 
Foretrækker I at udforske lokale områderne? Lad os hjælpe med smukke gåture i naturen eller ture til lokale seværdigheder såsom det imponerende værk Dodekalitterne – eller en tur med den charmerende, gamle museumsbane, der har endestation lige foran hotellet. Vi kan også arrangere forskellige smagninger af lokale produkter, hvor I kan nyde regionens kulinariske mangfoldighed og lære mere om lokale traditioner og specialiteter.
 

Sammen skaber vi et program, som passer perfekt til Jer og alle deltagernes behov. 

Unique meeting opportunity in May & June

Book & conduct your meeting retreat in May & June
- and receive 20% off the total package
Experience a unique opportunity for a meeting stay in beautiful, green surroundings at Bandholm Badehotel. In May and June, we only have a few dates left for meeting arrangements before the summer holidays

We offer a unique meeting package where you can host your meeting in our idyllic surroundings, surrounded by green areas and the fresh summer air.

The meeting package includes a meeting stay with full board and accommodation at an advantageous price

Utilize our lovely outdoor areas for meeting breaks or team building, and for the early risers, a refreshing dip in Denmark's oldest bathing establishment can be enjoyed before breakfast.

Let the inspiring surroundings and refreshing sea air contribute to creating the framework for your meeting experience, where you can find tranquility to immerse yourselves, be inspired, and focus on the agenda

Get a non-binding offer for your next meeting by contacting us via events@bandholmbadehotel.dk
The special meeting stay includes:
dagsmøder

Day meetings

When you host a day meeting at the New Bandholm Badehotel, there is plenty time to immerse yourselves in the work. We ensure that you start off well with a good breakfast, enjoy a well-deserved break with a fresh lunch, and conclude the day with afternoon coffee and homemade baked goods.

Everything is taken care of, so you can concentrate on your work.

Day meetings include

Book your next meeting right here: events@bandholmbadehotel.dk

Full Day Meeting

When you host a full day meeting stay at the New Bandholm Badehotel, there is ample time to immerse yourselves in the work. We ensure that you start off well with a good breakfast, enjoy a well-deserved break with a fresh lunch, and conclude the day with a 3-course menu from our renowned kitchen. The next day begins with our delicious breakfast service, followed by departure. The stay can, of course, be structured as you wish

Everything is taken care of, so you can concentrate on your work.

Full Day Meeting include

Accommodation starts from DKK 1,195 including VAT and breakfast.

Book your next meeting right here: events@bandholmbadehotel.dk

mødedøgn

Contact us