Terrassen

Terrassen på Bandholm Badehotel

Det hyggeligste tilflugtsted på en dejlig sommerdag. Nyd den friske luft, solskin, fuglefløjt og havudsigt – lige for døren af Badehotellet.

Terrassen på Bandholm Badehotel er en indbydende oase, der strækker sig ud mod det blå hav, og den er det ideelle sted at nyde den smukke havudsigt og den skønne natur. Med komfortable havemøbler og store parasoller er der rigeligt med plads til alle, uanset om man foretrækker solskin eller skygge.

Tag plads på terrassen og slap af med en forfriskende drink eller en kop kaffe. Når ishuset er åbent kan lækre is fra Kasterbergs med det bedste hjemmelavede guf naturligvis også nydes i solstrålerne her. Bandholm Badehotels helt egen Foodtruck holder ind i mellem også til på Terrassen. Her kan der bl.a. købes de lækreste hjemmelavede flæskestegssandwich.

Terrassen på Bandholm Badehotel et ideelt sted at nyde sommeren, det gode selskab og den fortryllende havudsigt.

Terrassen er også det perfekte sted til særlige begivenheder som receptioner til fødselsdage, jubilæer eller bryllupper, inden middagen finder sted. Med sin imponerende beliggenhed og charmerende atmosfære skaber terrassen den perfekte ramme om enhver festlig lejlighed.

Desuden er det muligt at bestille bord på terrassen og nyde lækre retter fra Brasserie Albas menukort, serveret i de dejlige udendørsomgivelser. 

Find åbningstider og menukort for Brasserie Alba here.

Reserver bord til en Brasserie middag under åben himmel herunder.