Bandholm Badehotel
Drømmer du om at tilbringe et luksuriøst weekendophold fyldt med gastronomiske oplevelser og forkælelse?

På Bandholm Badehotel kan dine drømme blive til virkelighed! Her finder du rigtig gode muligheder for unikke weekendophold kombineret med vores populære Gourmetophold. Vi kan sammensætte den helt rette pakke til jeres Weekendophold.

Hvorfor nøjes med kun at opleve ét af vores ophold? Vores Badehotel har mange oplevelser og nuancer. Derfor kan i sagtens blive en ekstra nat og oplev f.eks. vores Brasserie- eller Spaophold. Derved kan I få det bedste af alt hvad hotellet kan byde på.

Weekendopholdet:
Et weekendophold på Bandholm Badehotel er mere end bare en pause fra hverdagen. Det er en chance for at opleve udsøgt gastronomi og idyl – og samtidig nyde en afslappende atmosfære væk fra stress og jag. Vores smukt indrettede omgivelser giver dig mulighed for at slappe af og genoplade. Alt imens du nyder den fantastiske udsigt over Smålandshavet.

Tag en weekend ud af hverdagens rammer og nyd et weekendophold omringet af smuk natur, frisk havluft og højt til himlen. Vælg et værelse efter jeres behov – måske et værelse med privat terrasse, et med havudsigt eller måske en af vores lækre suiter? Alle værelser er unikke og næsten ikke to er ens. Men har alle den afslappede og komfortable badehotelsstil.

Gourmetopholdet:
Men hvad med at tage dit weekendophold til næste niveau med vores eksklusive gourmetophold? Vores fine dining restaurant, Essence, byder på en kulinarisk oplevelse med en 7-retters tasting menu. Her kan du forkæle dine smagsløg. Vores dytige kokke skaber mesterværker med omhu, kærlighed og kreativitet.

Tasting menuen opdateres jævnligt ud fra sæsonens bedste råvarer og hvad køkkenchefen, Anellika, inspireres af. Køkkenet bruger de bedste råvarer fra lokalområdet, som giver skaber de bedste muligheder for smagfulde kreationer.

Ønsker I at kombinere den gastronomiske oplevelse med en vinmenu, har vores kyndige tjenere sammensat en helt perfekt vinmenu. Den vil understøtte og komplimenterer retterne på bedste vis.

Kombiner jeres weekendophold med vores gourmetophold, og oplev en symfoni af smage, der vil efterlade dig mundvandende efter mere.

Kombinationsmuligheder:
Men hvorfor stoppe der? På Bandholm Badehotel tilbyder vi en række forskellige ophold, der kan kombineres for at skræddersy den perfekte weekend. Vi kan sammensætte jeres weekendophold efter jeres ønsker.

Tag på Gourmetophold fredag til lørdag, og prøv f.eks. vores Nordiske Spa ophold lørdag til søndag. Vores Nordisk Spa indebærer sauna og vildmarksbade placeret på vores store terrasse med en smuk panoramaudsigt over Smålandshavet. Spaopholdet inkluderer også en middag i vores Brasserie Alba – så I får muligheden for at prøve begge restauranter på hotellet.

Er I mere til en dag på golfbanen, hvor I kan få en aktiv dag og nyde de smukke baner og natur Lolland & Falster har at byde på, kan du også kombinere det med vores Golfophold. Og hvis du bare ønsker at slappe af med god mad og drikke, så er vores brasserieophold det perfekte valg. Læs mere om vores forskellige ophold her.

Kontakt os nu:
Uanset hvad dine præferencer er, er Bandholm Badehotel det ideelle sted at kombinere et weekendophold med et gourmetophold. Så hvorfor vente? Kontakt os i dag for at reservere din næste luksuriøse getaway – eller book via vores online booking her

Kontakt os nu for at planlægge dit næste eventyr på Bandholm Badehotel!