Lokale fristelser udforsk øens skjulte perler

Seværdigheder på Lolland

Overraskende oplevelser er aldrig langt væk, når du bor på Bandholm Badehotel. Fra vores idylliske beliggenhed på Lollands nordkyst, kan du nemt udforske øens mange naturskønne steder, historiske huse og gastronomiske destinationer. Smut f.eks. på en dagstur til de frodige frugtplantager på øerne i Smålandshavet, tag til Frederiksdal og smag på kirsebærvin i verdensklasse eller oplev det storslåede kunstværk Dodekalitten.

seværdigheder på Lolland
Krenkerup Bryggeri

Krenkerup Bryggeri

Tag en tur til det historiske gods Krenkerup, der ligger midt i den østlollandske landlige idyl som blommen i et æg mellem marker, skovområder og betagende søer. Her brygges prisbelønnet kvalitetsøl på udelukkende lokale og rene råvarer dyrket på godsets egne marker. Sluk tørsten med en friskbrygget fadøl, mens du sidder i skyggen, og tager det storslåede gods og de idylliske omgivelser ind.

Knuthenborg Safaripark

Tag familien med til en uforglemmelig tur til Nordeuropas største safaripark, Knuthenborg Safaripark. Her kan du opleve mange eksotiske dyr og komme helt tæt på. En oplevelse til både de små og de store, der kun ligger et stenkast fra Bandholm.

Som gæst på Bandholm Badehotel, får man 20% på sin billet ved køb online på Knuthenborgs hjemmeside. Rabatkoden får du oplyst af receptionen på hotellet.

Knuthenborg Safaripark
Dodekalitten

Dodekalitten

Mærk storheden, når du står omringet af de 12 store stenfigurer, der giver et sanseindtryk af den anden verden. Monumentet, der bedst kan beskrives som Lollands svar på Stonehenge, er placeret på en mark i ”De Lollandske Alper” med udsigt til Smålandshavet, og er et kunstværk, der stadig arbejdes på. Og sammen med den æteriske musik, der genereres ud fra solens, månens og jordens position i forhold til hinanden, vil to besøg aldrig være ens.

Øerne i smålandshavet

Mærk den særlige ro på Smålandshavets idylliske øer blandt frugtplantager og hyggeligt ø-liv. En kort tur fra kysten ligger de populære øer Femø, Fejø og Askø, hvor du kan komme tæt på betagende natur, opleve fantastisk fugleliv og smide en fiskesnøre i vandet og hive en havørred op. Fra Bandholm kan du let tage færgen til Askø, der er forbundet med Lilleø med en 700 m lang dæmning. Øen er specielt oplagt at besøge om foråret, hvor alle frugttræerne blomstrer.

smålandshavet
Frederiksdal Kirsebær

Frederiksdal Kirsebær

Smag på prisbelønnet kirsebærvin i verdensklasse med et besøg til Danmarks største vingård. Frederiksdal Gods. Frederiksdals er placeret på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet og er ifølge DMI det tørreste sted i Danmark, og blandt de allermest solrige. Men bare rolig, der vil være rig mulighed for at smage på de våde varer der af vinanmeldere bliver betegnet som et gennembrud for dansk vinproduktion.