Om Bandholm Badehotel

Velkommen til Bandholm Badehotel

Vi tror på, at Bandholm Badehotel skal være værd at rejse efter, om end du ankommer fra Kettinge, Kiel eller København. Og vi ønsker at forstærke og forfine hele Bandholm-oplevelsen. Den skal føles lige så overraskende, som de omgivelser hotellet ligger i. Fra øjeblikket vi byder dig velkommen, til måden vi sender dig godt på farten igen.

Et smut forbi Bandholm Badehotel er som at møde en god ven. Glædeligt, indbydende og interessant. En stemning, som alle os på hotellet er sammen om at skabe hver eneste dag.

En stemning der bliver siddende i dig, lang tid efter du er taget hjem igen.

Mine kollegaer og jeg, ser frem til at byde dig velkommen.

 – Lise Linneberg-Agerholm, Hoteldirektør

Idyllisk natur & Smålandshavet

Lolland har så meget at byde på. Når du besøger Bandholm Badehotel, som ligger et håndklædekast fra Smålandshavet og områdets idyllisk natur, får du samtidig en unik indgang til øen.

Med vores omfattende viden om øens bedste steder og vores stærke samarbejde med folk og lokale virksomheder over hele Lolland, kan vi give dig anbefalinger og oplevelser som ingen andre. Oplev alt fra lokalproduceret vin i verdensklasse, til råvarer der bl.a. bruges af Michelin-restauranter landet over samt lokal kunst og kultur.

Vi håber, du vil forelske dig lige så meget i øen, som vi allesammen er.

Vi glæder os til at høre fra dig

På Bandholm Badehotel er vi til for dig. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at vide mere.

suiter