Fester & Events

Hold dit næste arrangement hos os

På Det Nye Bandholm Badehotel får din begivenhed plads til at folde sig fuldt ud.

Her finder du den perfekte ramme til alt fra en stilfuld 10-personers middag til en storslået fest på op til 100 personer.

Hotellets enestående lokaler og beliggenhed ved Smålandshavet, omgivet af natur og kystnær idyl, løfter enhver anledning til noget helt specielt.

Og med 43 charmerende værelser behøver festen først at stoppe, når i checker ud.

Vi skræddersyer jeres helt personlige Festarrangement fra start til slut og vores Eventchef følger jer personligt hele vejen, så vi sikrer at alle detaljer og kvaliteten er i top.

En total festpakke med Velkomst Drink, 4 Retter Festmenu, tilhørende Vinmenu, Fri Bar med Øl, Vand & Vin, Natmad og Festopdækning i lokalet starter fra kr. 2.250 pr. person inkl. moms.

En firmafest man husker

Kom væk fra de vante rammer, og hold sommerfesten, julefrokosten eller den særlige fejring i afslappet luksus på landet. Med hotellets beliggenhed på Lollands nordkyst, får i fornemmelsen af at være langt væk, selvom der kun er 1½ time til København.

Her venter jer sublime smagsoplevelser og et særligt udvalg af øl og vin fra lokale producenter, samt hotellets egne signatur cocktails. Og fra i ankommer, sørger vi for at skabe en herlig stemning, og tage os af det hele, så I kan fokusere på at feste med hinanden.

VALENTINSOPHOLD PÅ DANMARKS BEDSTE BADEHOTEL

Forkæl en du har kær med et særligt valentinsophold

Torsdage, fredage og lørdage mellem d. 8/2 og 24/2 kan I booke et helt specielt valentinsophold. Nyd et dejligt ophold fuld af nærvær, kærlighed og fuld forkælelse.

Opholdet inkluderer følgende:

Et glas bobler ved ankomst – Blomster på værelset – Adgang til vildmarksbad – 7 retters tasting menu i Restaurant Essence – Overnatning i Dobbelt Deluxe værelse m. havudsigt inkl. morgenmad

5.850 kr. for to personer