I efterårsmånederne byder Restaurant Alba på en varm og hyggelig atmosfære, hvor efterårets bedste lokale råvarer tages i brug. Det anbefales at reservere bord, da restauranten ofte er fuldt booket.
I Restaurant Alba serveres der lækre menuer til frokost og aften på Bandholm Badehotel med fantastisk udsigt over havet.
Se menuerne længere nede på siden.
Frokost: Fredag – Lørdag 12.00 – 14.30
Aften: Fredag – Lørdag 18.00 – 22.00
SMØRREBRØD
(Vi anbefaler 2-3 stk. pr. person)
Løvstikkesild med creme fraiche og æble 75 kr.
Hvidsild med grillede løg og peber mayonnaise 75 kr.
Friskstegt fiskefilet med remoulade og citron 110 kr.
Friskstegt fiskefilet med mayonnaise og håndpillede rejer 135 kr.
“Æg og rejer” – håndpillede rejer med friteret Dalbakkegård æg 95 kr.
Hjemmesaltet laks med peberrodscreme, tomat og radise 135 kr.
Hønsesalat med kyllingechips og syltede svampe 85 kr.
Oksetatar med løvstikkemayonnaise og sesamkiks 65 kr.
Roastbeef med peberrodssalat og syltede grønne tomater 95 kr.
VARME RETTER
Hvide asparges med hollandaise og fjordrejer fra Guldborgsund 195 kr.
Dampede muslinger med pommes frites og aioli 165 kr.
Æggekage med bacon, syltede rødbeder og salat 105 kr.
Salat med gedeost, bagte vindruer, vinaigrette og fennikel 75 kr.
Pariserbøf 140 kr.
Tilbehør:
Grøn salat 45 kr.
Pommes frites m. Bandholm spice og mayo 45 kr.
DESSERTER
3 slags oste med knækbrød & kompot 95 kr.
Dagens dessert 85 kr.
Priser er inkl. moms og betjening
Alba Menu – 7 serveringer
Vælges af alle på bordet
Kalvekroket med coppa og pepper mayonnaise
Profiterol med parmesan og trøffel
*
Kammusling med løvstikke og peberrodssauce
Bagte og grillede græskar, solsikketahin og havgussauce
*
Stegt helleflynder med sauce nage, tomater og fennikel
*
Vaniljeis, solbærgrenolie og Caviar
*
Karamel, hasselnød og oliveolie
*
Hvid chokolade med knas
Madelines classic
799 kr. pr. person
Vælges af alle på bordet
Kalvekroket med coppa og peber mayonnaise
Profiterol med parmesan og trøffel
*
Kammusling med løvstikke og peberrodssauce
*
Stegt helleflynder med sauce nage, tomater og fennikel
*
Karamel, hasselnød og olivenolie
Pris 495 kr.
SNACKS
30 g. Bearii caviar, serveret med crumpets, cremefraiche og skalotteløg 395 kr.
2 stk kyllingkroket med coppa og pebermayonnaise 45 kr.
2 stk Profiterol med parmesan og trøffel 45 kr.
FORRETTER
Oksetatar med hasselnødder, parmesan og olivenolie 145 kr.
Saltet laks med citroncreme, grillet peberfrugter og piment d’espelette 135 kr.
Kammusling med løvstikke, løvstikke tuille og peberrodssauce 165 kr.
V* Stegt kål med fermenteret lime og bulgurs kroketter 125 kr.
HOVEDRETTER – serveres alle med kartoffel
Stegt helleflynder med tomater, fennikel og sauce nage mættet med heltrogn 255 kr.
And med nye majs, kantareller og rødvinssauce 245 kr.
V* Bagte grillede græskar med solsikke tahin og havgus sauce og estragon 195 kr.
BANDHOLM KLASSIKERE
250 g. ribeye med bearnaise, let salat og pommes frites 295 kr.
Helstegt fladfisk med grillet citron, nye kartofler og smørsauce 285 kr.
Dampede muslinger med pommes frites og aioli 225 kr.
TILBEHØR:
Pommes frites med mayonnaise 45 kr.
Let salat med vinaigrette 45 kr.
DESSERTER
Karamelsifon med hasselnøddeis, hvid chokolade og olivenolie 109 kr.
Blommekompot med nøddecrumble, varm chokoladesifon og cremefraiche is 109 kr.
OST
3 danske oste, knækbrød og kompot 125 kr.
PETIT FOURS
Hvid chokolade med knas og Madelines Classic 55 kr.
BØRNEMENU
Børnekylling, salat og pomfritter 105 kr.
Paneret fiskefilet med salat og pomfritter 105 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyhederne som den første. Vi sender dig nyheder om gode oplevelser og specielle tilbud til dig.
Åbningstider i receptionen og på telefon i 2024:
Fredag – lørdag: 08-18
Søndag: 08-12
CVR.: 43 15 31 45